Jeg jobbet frokost og ut mot lunsj begge dagene. Disse dagene kom jeg kl 09.00 til 15.00. Den første dagen jobbet jeg i restauranten. Jeg begynte dagen med og rydde inn tallerkener, når frokosten var ferdig kl 10 så ryddet vi etter de siste, vasket det som var igjen og begynte og dekke på til de 150 som skulle komme til lunsj. Kl 12 stod alt ferdig og gjestene kom. Rutinen er den samme, rydde vekk tallerkener og glass når du ser at personen er ferdig. Når alle var ferdige begynte ryddejobben med og rydde alt, vaske og sette på plass nytt. Når alt dette er gjort er det småting igjen. Helle ut isen fra bufféten, og vaske litt her og der. Dette er som regel hva en frokostvakt innebærer.

Dette var den siste praksisperioden. Det har vært hyggelig og være praksiselev på Quality Hotell Mastemyr på Kolbotn.
Kilder:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar